Καίτη

Καίτη

Η Καίτη βρέθηκε στις αρχές Οκτωβρίου, κυριολεκτικά ετοιμοθάνατη. Αποστεωμένη και άρρωστη, με το ζόρι στεκόταν στα πόδια της.
Πλέον έχει πάρει λίγο βάρος και σε λίγο καιρό ολοκληρώνει τις θεραπείες της και θα είναι έτοιμη να βρει μια οικογένεια.

Είναι ένα γλυκύτατο, ήρεμο πλάσμα. Χαίρεται πάντα όταν γνωρίζει νέο κόσμο στο καταφύγιο ή στη διάρκεια της βόλτας και δένεται γρήγορα και βαθιά με τους ανθρώπους που την φροντίζουν. Δεν ξεχνά ποτέ να δείχνει στους εθελοντές την ευγνωμοσύνη της για την φροντίδα και την προσοχή που της δείχνουν <3

Είναι πραγματικά χαρά να βρίσκεσαι δίπλα της και σίγουρα θα είναι μια υπέροχη προσθήκη σε μια γλυκιά οικογένεια, όπως αυτή!

Είναι μέτριας-χαμηλής ενεργητικότητας (ίσως όταν ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις της, αυξηθεί λίγο η ενεργητικότητά της αλλά σίγουρα δεν θα είναι υψηλής ενέργειας ποτέ) και είμαστε σίγουροι ότι ένα απο τα αγαπημένα της πράγματα θα είναι να περνάει χρόνο με τους ανθρώπους της, ξαπλωμένοι στον καναπέ!

Της αρέσουν οι βόλτες και γνωρίζει να περπατάει άψογα με το λουρί.

Παρόλο που αγαπάει τους ανθρώπους, δεν φαίνεται να την ενθουσιάζει η συντροφιά άλλων σκύλων οπότε πιστεύουμε ότι θα προτιμούσε να είναι το μοναδικό κατοικίδιο στο νέο της σπίτι.
Δεν είναι επιθετική με τα άλλα σκυλιά που συναντά στην βόλτα από απόσταση, και είναι ευγενική με τα σκυλιά που φιλοξενούνται σε διπλανά κλουβιά, απλά φαίνεται ότι δεν θέλει πιο κοντινές επαφές μαζί τους.

Όλοι οι εθελοντές έχουν ερωτευτεί αυτό το τρυφερό κορίτσι. Ελπίζουμε ότι η νέα της οικογένεια είναι εκεί έξω, έτοιμη να την ερωτευτεί και αυτή τρελά, όπως της αξίζει!

Θα δοθεί στειρωμένη, εμβολιασμένη, με Συμβόλαιο Υιοθεσίας, Βιβλιάριο Υγείας και μικροτσίπ.
Τηλ. για υιοθεσία 6944949741